Teksten

Ik baal van slecht lopende teksten, gruwel van spelfouten en geniet van strofes waarvan elk woord op een gouden schaaltje lijkt gewogen. Met het streven naar perfectie (niet zozeer als mens, maar als professional) is niets mis. Dat probeer ik al meer dan dertig jaar. In verschillende disciplines en voor uiteenlopende doelgroepen.

Hoe het begon

Toen ik nog Corrie heette (was vroeger een jongensnaam) schreef ik al teksten. Korte verhaaltjes en gedichtjes die ik niet heb bewaard. Als jongste telg uit een gezin van zeven kinderen schreef ik met genoegen levenslopen en sketches voor de bruiloften van mijn broers en zussen. Later ook voor jubileumfeesten.

TekstenHet was bijna een vanzelfsprekendheid dat ik journalistiek ging studeren en een boek zou gaan schrijven. Tekstschrijven is altijd een tweede natuur gebleven. Een onstilbare drift om te formuleren en te creëren: informatief, journalistiek, beschouwend en bij gelegenheid grappig (althans dat vind ik zelf).

Voorbeelden van teksten

  • artikelen
  • interviews
  • achtergrondverhalen
  • persberichten
  • websiteteksten
  • copywriting
  • recensies
  • jaarverslagen
  • human interest
  • biografieën

Verder

Hiernaast ben ik inzetbaar als (tijdelijk) redacteur en eindredacteur.
Met mijn ruime ervaring in de marketingcommunicatie ook als projectmanager.

Stuur een bericht voor meer informatie.
Bel of app: 06-2889 8910.