Help me, ik heb een liedje in mijn hoofd!

Ik heb al vier dagen een liedje in mijn hoofd. ‘Girl You Know It’s True’ van Milli Vanilli, en dat vind ik helemaal geen leuk liedje. Het is bovendien een nepliedje. Die twee exotische knapen playbackten, want de echte zangers zagen er niet uit. Ik heb werkelijk geen idee hoe zo’n typisch zeiknummer uit de jaren tachtig in mijn hoofd is gekomen. Hopelijk is het geen voorstadium van alzheimer.

Jaren geleden had ik ook een liedje dat niet meer uit mijn hoofd ging. Ik zat een half uur vast in een lift en werd toen blootgesteld aan ‘Ik weet niet hoe’ van Benny Neyman. Dat is vooral traumatisch als je niet weet hoe te vluchten. Ik wist toen wél hoe ik er vanaf kon komen. Het was Sinterklaastijd en na drie kwartier luisteren met mijn oor tegen een geluidsbox van Bart Smit was Benny Neyman als sneeuw voor kerstmis verdwenen.

Maar ditmaal is het menens! Hoeveel andere liedjes ik de laatste dagen ook beluister, Milli Vanilli heeft zich met weerhaakjes in mijn hersenschors verankerd. Ik zie maar één oplossing. Verlos mij uit mijn lijden en deel dit bericht! Hoe meer mensen dit liedje luisteren, hoe eerder ik er misschien vanaf ben! Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *